Relax Max Spa

Izgalmas újdonságok a wellness világából – ismerje meg a Marquis innovatív, prémium masszázsmedencéit!

Kínálatunk új márkával bővül, a Cal Spas jakuzzik mellett mostantól a több mint 40 éves múltra visszatekintő Marquis masszázsmedencéi is elérhetőek nálunk. A márka mottója a teljes körű otthoni wellness élmény megteremtése, amelyről a díjnyertes minőség, az innovatív mérnöki megoldások és az egyedi funkciók gondoskodnak. Lássuk, mit is érdemes tudni a különböző sorozatokról!

Így teremtsen igazi téli wellness hangulatot otthonában

Nehéz év áll mögöttünk, és még nem tudni, mikor lélegezhetünk fel újra, mikor térhetünk vissza a megszokott társasági élethez. Kikapcsolódásra azonban szükségünk van, de ehhez nem feltétlenül kell kimozdulnunk! A wellness hétvégék hangulatát megidézhetjük otthonunkban is, sőt, még többet is kaphatunk ennél egy masszázsmedence telepítésével, ami hosszú évekig szolgálhatja jóllétünket.

Relax Max Spa
Relax Max Spa

Akár 2 héten belül csobbanhat új jakuzzijában – válasszon raktárkészletünkről!

A közösségi fürdők látogatása jelen helyzetben nem ajánlott, ezért ha már gondolt arra, hogy beruház egy jakuzzira, ennél tökéletesebb időszakot nem is találhatna rá. Így megteremtheti a saját wellness szentélyét, és bármikor elmerülhet a forró habokban anélkül, hogy ehhez ki kéne mozdulnia otthona kényelméből és biztonságából. Raktárkészletünkön különböző igényekhez passzoló masszázsmedencék várják, és akár 2 héten belül telepítjük kertjébe, házába.

2020 legjobb masszázsmedencéi –
készüljön fel a szezonra!

A jó idővel kezdetét veszi a strandszezon is, ám a zsúfolt szabadtéri strandokon nem mindig könnyű kikapcsolni és lazítani. Otthonában azonban olyan oázist teremthet meg, amilyet csak szeretne – a saját masszázsmedencéjében nyugodtan élvezheti a pihenést az udvaron, és akár minden délutánra becsempészhet egy mini nyaralást. Íme a legnépszerűbb modelljeink, amelyek garantáltan különlegessé teszik a nyarat (hosszú éveken át)!

Relax Max Spa
Relax Max Spa

Otthoni wellness és fitness
a Cal Spas Swim Spa-val

Az úszás egyike azon mozgásformáknak, amelyeket bárki, bármilyen korban végezhet, hiszen kíméli az ízületeket, mégis rengeteg pozitív hatása van a szervezetünkre nézve. Persze a zsúfolt uszodákhoz nem mindenkinek van kedve… A Cal Spas Swim Spa modelljeivel az otthoni környezet diszkréciójában hódolhat aquafitnesz rutinjának, ha pedig csak kikapcsolódásra vágyik, a masszázsmedence funkcióval erre is lehetősége lesz.

5 ok, amiért érdemes a
Relax Max Spa-t választani

A megfelelő masszázskádra rátalálni nagy kihívás. Ha vásárlás mellett dönt, olyan szolgáltatót érdemes választania, amelyik teljes körűen gondoskodik mindenről, a vásárlás pillanatától kezdve. Hiszen mit ér a masszázskád relaxáló hatása, ha a rossz modell választása, a medence karbantartása folyamatos fejfájást okoz!

Hidroterápia

A hidroterápia jótékony hatásai

Bármilyen meglepő is, a „wellnessezés” nem korunk találmánya: már az ősi kultúrákban, így Indiában, Egyiptomban és Kínában is ismerték a víz gyógyító hatását, amelynek egyik formája a hidroterápia. A fürdőkultúra elterjedése a rómaiaknak köszönhető, hiszen a híres római fürdők nemcsak a tisztálkodást szolgálták, hanem a testi-lelki felüdülés színterei is voltak. Erre nyújtanak ma lehetőséget otthonában a Relax Max Spa magas minőségű termékei.

Mivel tud többet a 
Relax Max Spa, mint a versenytársai?

Egy masszázsmedence nagyon pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra és egészségünkre, és sokszorosan megtérül az ára az évek során, de kétségtelenül nagyobb kiadásról van szó – éppen ezért fontos, hogy felkészülten válasszunk. A Relax Max Spa-nál a szakértelemhez magas minőség is társul, és számunkra ügyfeleink elégédettsége az első. De miért minket válasszon, ha masszázsmedencét szeretne telepíteni otthonába?

Relax Max Spa

Az élet stressz nélkül

Mindenki szeretne nyugodt, kiegyensúlyozott életet élni, de ahogy egyre gyorsabb a tempó, szaporodnak az elvárások, a határidők, ez a célunk egyre elérhetetlenebbnek tűnik. Mindennapi vendéggé válik a stressz, vagyis az a folyamatos feszültség, idegesség, amely a szervezet válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre.