Izgalmas újdonságok a wellness világából – ismerje meg a Marquis innovatív, prémium masszázsmedencéit!

2020 legjobb masszázsmedencéi

Kínálatunk új márkával bővül, a Cal Spas jakuzzik mellett mostantól a több mint 40 éves múltra visszatekintő Marquis masszázsmedencéi is elérhetőek nálunk. A márka mottója a teljes körű otthoni wellness élmény megteremtése, amelyről a díjnyertes minőség, az innovatív mérnöki megoldások és az egyedi funkciók gondoskodnak. Lássuk, mit is érdemes tudni a különböző sorozatokról!

A Vector21 modellek sokoldalúsága semmihez sem fogható – az optimalizált áramoltatási rendszer és az erőteljes, mégis gazdaságosan működő teljesítmény garantálja a luxus jakuzzi élményt, és olyan 21. századi hidroterápiás tervezési jellemzőket kínál, mint az innovatív V-O-L-T™ rendszer. De beszéljünk a lényegről: a masszázsfunkciókról! Kellemesen simogató, relaxáló masszázs? Klasszikus svédmasszázs? Netán mélyszövetes, vagy shiatsu masszázs? Igen, ezek mind elérhetőek a Vector21 modelljeinél! Mindezt pedig olyan minimál kialakítású külsőbe rejtették a tervezők, amely egyedi a piacon. A határozott vonalvezetés olyan különleges megjelenést eredményez, amit egyszerűen nem lehet megunni.

Ez a sorozat a mérnöki munka remeke, modelljei a legmodernebb rendszerrel vannak felszerelve. Olyan forradalmian új elemekkel rendelkezik, mint a dinamikus áramlásvezérlő szelep, vagy a Regal Hydrokinetic™ terápiás fúvókák. A vezeték nélküli vezérlőrendszerrel könnyedén állítható a vízhőmérséklet, a fények, vagy a MicroSilk® oxigénes bőrterápia rendszer, amellyel bármikor egy luxus spa kezelésen érezheti magát. Modelltől függően itt is többféle masszázsfunkció választható, így akár minden nap mással kényeztetheti magát. A lekerekített formák elegáns hatást keltenek, így bármelyik modellt is válassza, az biztosan kertje új éke lesz.

Klasszikus tulajdonságok modern köntösben. Az Elite sorozat pezsgőfürdői a válogatott beszállítók prémium minőségű alkatrészeit tartalmazzák, amelyekből a Marquis mérnökei hozták ki a csúcsteljesítményt. A 6 személyes Hollywood modell, és a kompakt, klasszikus kerek formájú, 5 személyes Monaco modell mindent tartalmaz, amit egy pezsgőfürdőtől elvárunk, kiegészítve a legmodernebb audio és vezérlőrendszerekkel, valamint a Big3-nek nevezett funkciókkal: High-flow terápia, ConstantClean™ vízkezelés és MicroSilk® oxigénes bőrterápia. Az elit élmény garantált!


A raktárkészletről elérhető Marquis modellek mellett a gyártó weboldalán található modellekből is tudunk rendelni, amennyiben ott találja meg álmai masszázsmedencéjét!

Olvassa el további cikkeinket is a témában!