Modelljeink

Masszázsmedencéinket készletről is megvásárolhatja,
vagy igény esetén megrendeljük Önnek a gyártótól.

MARQUIS SPAS – VECTOR21 SOROZAT

Lépje át a jövő küszöbét! A Vector21 sorozat a mérnöki munka diadala az optimalizált áramoltatási technológia és az innovatív, személyre szabható vezérlőpanelek révén, míg a lehengerlő teljesítményről a Marquis fejlett vízgazdálkodási rendszere gondoskodik. Ami pedig a modellek külsejét illeti: feltűnő, vagány, merész – ami otthona új éke lesz hosszú éveken át! 

Relax Max Spa
Relax Max Spa

MARQUIS SPAS – CROWN SOROZAT

A Marquis masszázsmedencéi elhozzák otthonába az igazi wellness hangulatot! A vadonatúj CROWN sorozat pedig valóságos innovációs mestermű, amely a legkorszerűbb terápiás és kényelmi funkciókat ötvözi a piacon található legfejletteb hirdomasszázs rendszerrel.

MARQUIS SPAS – ELITE SOROZAT

Az Elite Sorozat pezsgőfürdői válogatott beszállítók prémium minőségű alkatrészeit tartalmazzák, amelyekből a Marquis mérnökei hozták ki a csúcsteljesítményt – az általuk tervezett rendszerarchitektúra ugyanis csendesebb, hatékonyabb működést, és jobb hidroterápiás élményt biztosít. A legjobb márkák hasonló felszereltségű masszázsmedencéihez képest a Marquis Elite Sorozata a teljesítmény és az érték kiváló kombinációját kínálja.

Relax Max Spa
Relax Max Spa

CAL SPAS – PATIO™ SOROZAT

A Patio és Patio Plus modellek a teraszon is elférnek kompakt méretükkel. A Patio masszázsmedencék Plug-N-Play csatlakozóval és 11-22 fúvókával, a Patio Plus modellek pedig 5 BHP-s motorral és 25-32 fúvókával rendelkeznek.

CAL SPAS – ESCAPE™ SOROZAT

Az Escape sorozat modelljei két masszázsszivattyúval rendelkeznek,
a spa élményt pedig a beépített LED-világítás, a LED-del megvilágított „vízesés”, valamint az új Cal Spas Touch érintésvezérelt színszabályozó panel fokozza. A sorozat modelljeire meghosszabbított garanciát vállalunk.

Relax Max Spa
Relax Max Spa

CAL SPAS– PLATINUM™ SOROZAT

A Platinum sorozat modelljei elhozzák otthonába a luxus spa hangulatot. Erről gondoskodik többek között a Szabályozható Terápiás Rendszer, a két és három masszázsszivattyús kiépítés, a folyamatosan működő keringető szivattyú, a Hibrid Víztisztító Rendszer és a BioClean Szűrők, amelyek tartósan biztosítják a tiszta fürdővizet és csökkentik a karbantartásra fordított időt.

CAL SPAS – SWIM SPA™ SOROZAT

A Cal Spas Swim Pro Swim & Fitness masszázsmedencével a hátsó udvar által nyújtott diszkrécióban hódolhat aquafitnesz rutinjának a nap bármely szakában. A Swim Pro termékcsaládunkban 6 különböző modellt kínálunk.

Relax Max Spa